november 16, 2013

Köket

Nu ser man hur stort och härligt köket kommer att bli. ( 40 kvadrat) Äntligen ska vi få plats med ett stort bord som rymmer alla våra 13 barn, svärdöttrar, svärson och barnbarn så vi kan sitta tillsammans. Nu blir det familjemiddagar igen på söndagarna. Bordet ska stå vid fönsterpartierna längst ner i köket med utgång till verandorna på var sida om bordet. Det är dom 15 kvadraten som vi har byggt ut.

Vedspisen kommer direkt på höger sida, på vänster sida ska vi ha kyl och skafferi och köksskåpen kommer på den långa väggen ( jag har ritat på väggen med svart tusch var hyllor, fläkt, lampa, kryddhylla och tavlor ska komma, alla tycker jag är lite konstig men det gör ingenting). Mitt emot köksskåpen kommer köksön. Det stora vitrinskåpet kommer efter dörröppningen på höger sida

Vi har inte så högt i tak (2,30) så vi har valt bort överskåp och väljer två öppna hyllor över diskbänken och lite småmys runt fläkten. Målarna håller på att måla köket det är mycket underskåp och lådor, ett stort vitrinskåp som är 1,20 brett där allt porslin ska vara och ett stort skafferi som också är 1,20 med inbyggd mikrovågsugn, vi ska nog få plats med våra saker.

Vi ska även ha sittplatser vid vår köksö, har inte beställt skivan än, väntar till köksön är på plats så jag kan se om vi ska låta skivan gå ut på kortsidorna också så vi kan sätta stolar även där.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar