november 13, 2013

Det går framåt

Oj, vad länge sedan det var jag gjorde ett inlägg om hur renoveringen går. Var tar tiden vägen? Så här i slutskedet är det miljoner beslut som ska tas hela tiden. Men nu är dom flesta beslut tagna.

Vi har gjort klart den delen av trädgården som ligger runt huset, blev riktigt riktigt bra. Begagnad gatsten runt större delen av huset, uppbyggda rabatter fyllda med bra matjord som väntar på att våren ska komma så vi kan plantera. Tre träd planterade på baksidan av huset.Gräsmattan ska bara få den sista toppingen av sand till våren därefter rullas gräsmattan ut. Ytan är klar på gårdsplan det är bara gruset som ska läggas på, men eftersom Anders fortfarande hoppas på att jag ska gå med på att asfaltera även där så dröjer det ett tag till innan gruset kommer på. Jag förstår hur praktiskt det är med asfalt, inget ogräs och lätt att sköta på vintern. Men inte så snyggt.

Kvar är att bygga dom tre trapporna upp på verandorna men nu går all krut åt att göra klart insidan, men vår plan att huset skulle vara klar till jul kommer vi inte att klara. Tråkigt men inte mycket att göra åt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar