november 25, 2013

Julen har kommit till Blommigt & Prickigt

Nu är det mycket att fixa med på jobbet, julen har kommit till oss och i helgen ska vi visa upp en städad och mysig butik, full av julklappstips och julsaker. Vi ska hinna få upp all juldekoration på utsidan så det känns varmt och välkomnande att komma till oss. Bageriet går på högtryck inför helgens provsmakning, det doftar så gott utanför bageriet när man kommer på morgonen, men nej,nej, inget mer provsmak för mig. Min mage ser ut och känns som en bröddeg. Skärpning. Ljudanlöggningen ska installeras så alla våra kunder möts av härlig julmusik. Årets granförsäljning startar och Linda har gjort vackra dörrkransar som ska säljas. Vi håller på att pynta inför julen i vårt cafe'. Mycket att göra, men det är så roligt.
Tur att man har snälla kompisar som ställer upp och hjälper till, som väljer att på sin lediga helg jobba som korvgubbe, granförsäljare, paketinslagare, och allt annat som behövs bakom kulisserna för att få en sådan här helg att funka.

Vi har planerat det mesta, men allt går inte enligt planerna, snön och solen kunde tyvärr inte komma. Det får gå bra ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar