augusti 18, 2013

Utsidan helt klar

Äntligen, nu är huset helt klart på utsidan, det är bara trapporna som ska byggas men det kan vi inte göra förrän vi har lagt stenen runt huset. Jag tycker det är jättefint, det blev precis som jag tänkt mig, kanske lite bättre.. När jag ser bilderna på hur huset såg ut när vi köpte det mot hur det ser ut idag så förstår jag att det tagit lite tid att fixa.. Det ör knappt man kan se att det är samma hus. Det vi har gjort är att bygga verandor, matplats, groventre och tvättstuga runt det befintliga huset, klätt huset med liggande panel, satt in nya fönster och bytt tak.

Nu har snickarna åkt iväg på semester så nu står bygget mer eller mindre stilla i två veckor , men vi har en hel del att fixa innan dom kommer tillbaka. Vi ska bestämma vilket klinkers vi ska ha i kök, tvättstuga och groventre, vilket trägolvet vi ska ha i övriga rum och träpanelen till innertaken. Vi ska beställa vedspisen till köket och bestämma vilka vitvaror vi ska ha så Allarängens snickeri, som håller på att bygga vårt kök ,får måtten dom behöver för att kunna bygga klart köket.

En av killarna ska börja lägga sten runt huset när han kommer tillbaka så den måste också beställas. Som ni hör är det bara killarna som får semester, vi jobbar på som vanligt. Tidsplanen är att vi ska flytta in första advent.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar