december 13, 2012

Huset planlösning och fasad

Hej!
Här kommer bilder på husets planlösning och fasader. Boytan blir 180 kvadratmeter och altanernas yta under tak blir ca 50 kvadratmeter.
Jag har skrivit ut vilken sida man ser på fasaden i förhållande till planlösningen.

Man går upp för trappan till höger om fasad D, då kommer man upp på altanen där dubbeldörren leder in i hallen. Går man rakt fram kommer man in i köket. Den gamla vedspisen kommer att vara kvar på vänster sida med en sittbänk bredvid, mot vardagsrumsväggen kommer kyl, frys och skafferi. Det blir ett parallellkök mitt i och på höger sida om hallväggen kommer ett vitrinskåp. I den glasade delen av köket kommer vårt stora matbord att stå, på båda sidor kan man öppna upp dörrar som leder ut till altaner. Innanför köket ligger groventre och tvättstuga samt trappan ner till källaren. Där nere ligger ett skafferi, pannrum och förråd.

Går man till höger i hallen kommer man in i vardagsrummet, först ett burspråk med dubbeldörrar ut till altan och en trappa ut i trädgården. Där kommer ett runt bord med 4 stolar. I vardagsrummet blir första delen en umgängesdel med många sittplatser och längst bort kommer sköna fåtöljer för TV- tittande. Teven ska sitta mot köksväggen.

En trappa upp ligger sovrummen, vårt sovrum på höger sida med sängarna ut från gästrumsväggen, badrum med balkong rakt fram ,På vänster sida min garderob och längst in ett gästrum. Herrn i huset får sina garderober längs ytterväggen till höger om badrummet.

Det var allt för idag
Kram Cicci1 kommentar:

  1. Ser väldigt snyggt ut!! Ska bli spännande att se fortsättningen. Carina O

    SvaraRadera