december 08, 2010

Gospelrock

Ikväll skall jag ta mig tid och kolla på gospel. Har alltid älskat det ända sen jag var liten och stack av en händelse in näsan i en kyrka i Barcelona. Herregud säger jag bara. Vilken kärlek, vilken känsla! I mitt nästa liv så vet jag ju att jag kommer bli en rockstjärna! Jag älskar nämligen att sjunga men gör det tyvärr...sådär... Gospel kommer då bli min lilla "hobbysångstund" i mitt nästa liv.

Rockstjärna.. tänk att kunna handla alla de där kläderna, skorna och VÄSKORNA jag just nu bara drömmer om.. OCH att få hålla på med något man älskar... Nä just nu får jag nöja mig med att sjunga falskt men att faktiskt ha ett jobb som jag älskar i varje fall :-)

Sen i mitt nästa liv... DÅ står detta högst uppe på min önskelista .. :-)

                Victoria Silverstedts kropp ( inte så mycket bröst dock. Inte skitsnyggt tycker jag)

                                                    Snygga skor. En hel hög faktiskt                                              En hel hög med snygga väskor till alla tillfällen :-)

Sen skulle jag kunna tänka mig en strandvilla som jag kan inreda hur som helst utan att tänka budget... ( Undra hur det skulle kännas... utan budget hm.. )


Nä nu tillbaka till verkligheten. Skall fixa till mig lite. Fixa dom små och bege mig till kyrkan och kolla gospel och skänka pengar som skulle gå till Göteborgs räddningsmission denna gång..

//

Alexandra

1 kommentar:

  1. Alla kan sjunga Sandra, i alla fall i Come together Gospel-kör :-D
    Tänkte på de hemlösa idag när jag såg flera av dem i stora staden...

    SvaraRadera