november 06, 2010

Brölloptankar??

Sugen på att gifta dig? Eller är datumet redan bokat. Grattis i så fall och vilken rolig tid ni har framför er! Blommigt & Prickigt har en helt underbar bok till alla er som går i bröllops planer. Det hjälper er att ha allt samlat material på samma ställe.

 Om du är som mig så kommer denna boken att vara utmärkt. När jag skall göra om något hemma eller köpa några speciella kläder eller om jag skall anordna något speciellt. Jag letar inspiration över allt. River ut sidor i tidningar, fotar hur mycker som helst över allt.  Allt som man kan få inspiration om. Sen sätter jag allt på en tavla tillsammans med de färger jag hade tänkt mig.. Det brukar bi väldigt bra tillslut men det tar lite tid..och det ligger saker överallt. Kan tillägga att det inte är lika lätt nu när man har  småbarn... Min lilla "Spahörna" ligger oftast överallt i mitt sovrum... :-)  Men jag tror helt klart på att om det skall bli riktigt bra så får man kolla runt överallt och sedan bestämma sig för det man tycker bäst om. Inte det första bästa... det tror jag inte på.

I boken kan man samla allt som har med klänningar, ringar, bordsplaceringar osv i. Man glömmer så lätt... Datorer är ju ett superbra hjälpmedel men om ni är som jag som vill känna och se allt innan jag bestämmer mig ... Ja folk kan tycka att jag är lite lätt jobbig ibland och att det tar lång tid innan jag bestämmer mig MEN... Så när jag :-)

Här är i varje fall boken :-)


Klänningar som jag älskar..
Underbara ringar

Sådär ja.. Lite heta tips från mig till dig. :-)

Alexandra


2 kommentarer:

  1. Ska jag gifta mig nån gång så ska jag lätt köpa den boken samt ha med mig dig som smakråd överallt!

    SvaraRadera