september 15, 2010

Mysiga spel

Nu har vi fått in mysiga spel som passar ALLA, även för mig som inte är bäst på TP, Geni och alla andra liknande spel. Dessa kommer jag bli bäst på! Så nu vet mina vänner vad vi kommer att göra när vi träffas :-)

Tjejmiddag... Så mysig spel, perfekt för tjejmiddagen . Här avhandlas allt från ex-pojkvänner till skvaller, roliga minnen, pinsamheter, sex och allt annat smått och gått. Hmmm vet jag allt om mina tjejkompisar eller kommer jag bli förvånad över vissa svar...??Älskling..., allt det där du alltid velat veta om din partner.. eller vill man verkligen veta.. Det vet man ju inte förren efteråt!Idiotkunskap, det är det där spelet som mankan lära sig allt det där man inte fick lära sig i skolan. Frågor som tex Hur många jordnötter måste man äta för att få i sig lika mycket fett som i en gurka?? Seriöst vem undrar :-) Eller varför är vit choklad vit när kakao är brun?  Jag har några vänner som jag känner skulle funka perfekt tillsammans med detta spelet..Kanske en rolig julklapp..Helballa 80-talet.. Omg Dallas, Dynastin.. Detta kommer jag bli toppen på. Det vill jag lova.Lingon, lådvin och långkalsonger innehåller massor av frågor om att bete sig "typiskt svensk". Undra fall jag är en typisk svensk. jag tror faktiskt inte det. Får ta med mig grannen och spela lite så får jag se vilket som passar mig bäst.
Ikväll med andra ord blir det spelkväll för mig.. Måste bara hitta nån som vill spela också :-)
Vill ni så finns alla spelen att köpa på vår hemsida http://www.blommigtochprickigt.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=steg_tva&artgrp=210

//Alexandra

1 kommentar:

  1. Toppen Sandra, då vet vi vad vi ska göra på vår tjejkväll!!!

    SvaraRadera