april 09, 2011

Första dagen avklarad

Vi är på Sköna hems inredningskurs del 2 alltså gortfättningskursen. Fantastiskt roligt och idag har vi fått mycke matnyttig information. Vi fick ett projekt i morse som
gick ut på att vi skulle inreda ett pars hem. Denna gång fick vi båda dagarna på oss att hemomföra detta utifrån en profil som vi fått.

I förra kursen fick vi olika profiler allihopa och mindre tid. Denna gång har vi samma profil allihopa och hälften gör vardagsrum och kök och den andra hälften gör sovrum och hall. Ett par skulle göra badrum. Det skall bli väldigt kul att se hur de andra har tänkt. Man jan ju lära sig otroligt mycket på att se hur andra har tänkt.

Vi har också gått igenom mer i färglära. Såå kul men ganska svårt måste jag säga. Där kommer det krävas mycket övning. Vi har köpt NCS boken så vi har alla färger så då kan det vara lite lättare att tänka färgerna.
Detsamma gäller när det kommer till ljuset. Mycket övning kommer gälla här med!

När det kommer till vårt lilla projekt så har vi gjort en behovsanalys, satt ett tema på det och tänkt mycket på färg, form och struktur. Skall bli väldigt spännMde på redovisningen i morgon

Alexandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar