februari 14, 2016

Fix och trix!

Ni som har varit och besökt oss vet att just nu är det mycket på gång. Vi håller på att fixa ordning nedervåningen för vår trädgårdsavdelning. Vi har mycket sommarblommor till trädgården och vårt problem har varit kassan. Nu har vi löst detta genom att skapa en egen trädgårdsavdelning med krukor och blommor på samma avdelning med egen entre. Vi tror på detta och är superglada att kunna presentera den nya avdelningen till påsk!

Dessutom har vi renodlat vår klädavdelning och tagit in lite nya märken. Tex Mos Mosh som vi är väldigt glada för! De första jeansen kommer in i v 7. Vi har också anställt Susanne som har en gedigen kunskap beträffande färg och stil. Passa på att ta hjälp av henne! Hon är i butiken Tors-lörd. Annars har ni mig, Irene och Cecilia som hjälper er dagligen!

Övervåningen håller också på att få sig ett lyft så håll ut! Det kommer bli såååå bra!

Utsidan kommer till våren få sitt också! Det skall bli så spännande att få visa upp vårt nya cafe när det blir klart. Vi har slått på stort denna gång och det har varit såå nervöst men när beslutet var taget så var det bara till att köra! Ritningarna är fantastiska. Bara att den amerikanska verandan tillkommer och att vi byter till liggande plank kommer göra så mycket!

Gud så detta är spännande! Hoppas ni tycker detsamma ;-)


1 kommentar: