oktober 06, 2015

5 år..

5 år... 5 fantastiska år. 5 fruktansvärda år. 5 helt sjukt roliga år. 5 helt förvirrade år.. Så skulle jag nog sammanfatta dessa år. Aug 2010 öppnade vi Blommigt & Prickigt. Jag och Cecilia, mamma.. Alltså mor och dotter skulle öppna sitt drömställe och vi såg fram emot det sååå mycket. Vad som komma skulle kunde vi aldrig någonsin tänka oss innan....

Jag har aldrig tidigare i mitt yrkesamma liv känt mig så utsatt, haft så ont i magen, varit så orolig, varit så arg, känt mig så ensam som jag känt mig dessa år.

Jag har aldrig heller känt mig så glad, så stolt, så otroligt lycklig!
Denna resan har varit rena bergodalbanan

Fortfarande är man lika glad någon tar sig tid och vill komma till oss. Jag blir lika glad när jag hör folk berömma butiken och cafet. Tycker det är lika intressant när jag hör tvärtom också fast på ett annat sätt.. Min drivkraft är att utveckla och göra Blommigt så bra som vi bara kan bli och få våra kunder att känna sig välkomna och glada och självklart köpa lite på vägen också :-)

Jag pratar nog för både mig och cicci när vi säger att vi skulle kunna göra om detta alla dagar i veckan. Ångrar inte 1 sekund att vi öppnade detta trots alla motgångar man stöter på under resans gång.

Vi är så otroligt stolta och glada för vad vi gjort hittills och vet att vi tillsammans med vår helt fantastiska personal skall kunna ta oss hela vägen fram till mål! Även om det inte blir den rakaste vägen :-)

Denna helgen som kommer nu är vilket fall en helg av glädje. Nu firar vi 5-års jubileum! Vi skulle redan gjort det i Augusti men tidsmässigt blev det helt fel med våra mässor vi var på då så vi tar det nu!

Vi har fyllt butiken med massor av höstnyheter och supererbjudande!! Vi kommer även ha superbra pris på glass från GB! I vårt bageri har vi provsmak från vårt populära sortiment och även där har vi kanonerbjudande!

Vi hoppas på en helg med fint väder och massor av kunder! Det skulle kunna göra den helgen ännu lite bättre :-)

Hoppas vi syns!
Alexandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar