april 10, 2014

För många hus.

Ingeting händer i vårt nya hus, vi har två fåtöljer att sitta i när vi tittar på TV, barstolar vid köksön att sitta på när vi äter och sängar att sova i, för övrigt helt tomt. All vår kraft och energi har dom senaste veckorna lagts på att få gjort i ordning vårt gamla hus och vår sommarstuga i Fiskebäckskil så vi kan lägga ut allt till försäljning.

Vi har kommit till en punkt i livet när vi känner att vi har för mycket saker runt omkring oss för att hinna njuta av livet, för många saker som ger dåligt samvete för att vi inte hinner sköta om det.

Jag har verkligen älskat mitt hus i Fiskebäckskil, det har varit vår oas både på vintern och på sommaren. Vårt andningshål i över tio år. Jag trodde aldrig att jag skulle sälja det. Nu står det bara och förfaller för att så fort vi är lediga åker vi till vår nya kärlek, lägenheten i Frankrike. Dags för Fiskebäckskils huset att få nya ägare som förhoppningsvis kommer att älska huset lika mycket som vi har gjort.

Idag kommer dom och fotar vårt gamla hus, huset i Fiskebäckskil är redan fotat och första visningen är någon gång i påsk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar