maj 21, 2013

Skorsten

Veckorna går och inget spännande har hänt. Nya skorstenen är klar, det ligger travar med tegel på taket som väntar på att komma på plats. Bräder som är svåra att komma åt när tak och stuprännor är på plats är målade. Väggarna är isolerade, plastade, reglade och klara för att sätta fasad. Fönster, altandörrar och ytterdörren väntar på att sättas in

Badrummet och tvättstugan är planerade, köket är beställt, trappa och innerdörrar är beställda, skissen på hur öppna spisen ska se ut är klar, golvvalet är klart, fasadfärgen är bestämd, elschemat är i stort sett klart så jag känner att det mesta som jag ska göra är klart. Skönt att ligga steget före, det händer ändå en massa saker på vägen som man måste ta ställning till.

Det finns fördelar med att renoveringen tar lite tid. Man hinner känna in att allt blir som man vill ha det. Jag har ändrat mycket under dom här månaderna, allt från hur köket ska se ut till var väggarna ska komma i dom olika rummen. Jag känner att det kommer att bli ett mycket trevligt litet hus som kommer att passa oss alldeles utmärkt. Ett perfekt hem för oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar