november 15, 2012

Barnkläder eller inte

Det är frågan det. Vi har ju provat lite NoaNoa barn och då gick det väl sådär. Vet inte riktgigt om det är för att klädena inte var omtyckta i vår butik för att de var för dyra eller för att dom helt enkelt inte tycker om dom.
Personligen tycker jag det är tråkigt att lämna mina barn på dagis med samma kläder som alla andra. Jag tycker det är kul med kläder och jag vill att mina barn skall vara hela och rena. Sen håller jag med om att vissa saker är onödigt och att dom växer fort och så.. men det r ju just de. De växer så fort det är ju kul att dom är fina under tiden.

Vi har tagit in European Culture i affären till dam. Vad tycker ni om deras barnkläder. Kanske är svårt att säga utan prisindikation men vad tycker ni om ni bara går på smaken.













Själv ÄSLKAR jag dom!

2 kommentarer:

  1. Helt fantastiska!!!!
    En gårdsbutik i närheten av där jag bor har lite klänningar från Nyblom & Kollén. De där förklädesklänningarna á la Madicken som inte är så vansinnigt dyra. Jag tror att hon säljer dem för runt 200 kr och kunderna brukar kasta sig över dem när hon annonserar att hon har fått in dem.

    SvaraRadera
  2. Bra förslag! Tror inte någon runt mig har dom. Vet vilka du menar och dom är underbara!

    SvaraRadera