januari 29, 2014

Nytt för idag

Idag kom världens snyggaste skor! Jag kommer bo i dom hela våren! 
1195kr

januari 21, 2014

Bra erbjudande

Nu har vi ett finfint erbjudande till alla er som har en registrerad markbladets bricka. Vi har laddat din bricka för 100 kr när du köper för 500 kr
Erbjudandet gäller tom söndag!
Passa på! 

januari 20, 2014

Lisa Johnssons änglar

När vi var på Formex gick vi förbi en monter med massa hängandes änglar i kardat ull. Cicci blev väldigt förtjust i dom. Jag blir lika imponerad varje gång jag träffar på människor som sitter hemma och skapar på olika sätt. Självklart kunde vi inte bara gå förbi utan vi köpte självklart ett gäng!

Tänk så söta att hänga tex på barnens rum. Perfekta presenten

Dessutom gjorde hon den smarta ulltvålen. Den håller ju hur länge som helst och så går den inte sönder. Jag vet det finns innan men jag har aldrig haft någon. Skall bli intressant och se hur det funkar. Dessutom är dom väldigt dekorativa!





Nytt i butiken

Nu börjar vårkläderna trilla in och det ser så fint ut med lite vår! I veckan väntar vi in mer från Container och XO. Här kommer lite bilder från Masai och Monrow våren 2014. Superfint.







januari 08, 2014

Lite kul igen

Det är så trist och tråkigt vid den här tiden på året så jag måste lägga in några små kul saker som kanske kan få er att le lite grann. Vi behöver det. Ibland känns det om jag har slutat att skratta. Måste ta tag i mitt liv. Detta året ska jag skratta mer och göra fler roliga saker. Löfte.







Vitt eller färg

Jag håller fortfarande på att vela med vilka färger huset ska ha, jag hade ju tänkt mig lite ljusare väggar än jag har idag, men när jag ser det underbara rummet som badar i färg så blir jag alldeles varm i kroppen. Oh, vad jag älskar dom färgerna. Så skulle jag vilja ha det. Kommer inte ihåg var jag hämtat den bilden men den vita interiörbilden är från Tine K hem. Verkligen kontraster.



Badrum

Nu är Erik på gång att sätta kakel i badrummet. Vi kommer att ha sjösten på golvet och inne i duschen, på övriga väggar sätter vi pärlspont.







Vita takbjälkar

Idag när jag kom till huset hade målarna sprutmålat taket på övervåningen. Så vackert. Visst var bjälkarna vackra omålade också men eftersom vi ska ha sovrummen på övervåningen så känns det lättare med vita tak. När jag ser övervåningen nu så känns det som om allt ska vara vitmålat däruppe. Med mörkt trägolv till det så kommer det nog att bli jättefint.




Pärlspont

Nu börjar det hända saker. Efter juluppehållet är äntligen killarna på plats igen. Härligt.
Pärlsponten i tvättstugan och groventren är på plats. Tänkte mig en vackert grön färg på panelen, vita skåp och garderober och till det ett terrakottagolv.

Bygger om i butiken

Nu är det ju som alla vet januari och dessutom tråkigt och regnigt. Då passar jag och Cicci ( mest Cicci..) på att fixa ordning butiken. Butiken har varit bra innan men vi upplevde att den kunde göras bättre. Framförallt enklare att hitta i och vi försöker också ge mer inspiration. Jag kommer ge nya bilder efter hand och först ut är... Barnrummet :-)


januari 05, 2014

Inte bara snyggt

När jag läste den här i Aftonbladet igår kunde jag inte låta bli att skratta. För precis så här är det när man inreder, det kan inte bara vara snyggt, det måste även vara praktiskt.