november 21, 2012

Lotta Djossou smycken

Kan man känna annat än lycka när man ser dessa.
Tycker dom är såå fina. Köpte in till butiken för att se vad kunderna tycker :)
Använder mina flitigt!

november 19, 2012

Snygga brillor från Monkeyglasses

Mina favoriter. Sååå fina. När jag kommer behöva läsglasögon så är det sådana här jag vill ha. Köpte även 2 par solglasögon som jag tyckte om



Monkey_glasses_brandwall_01






november 15, 2012

Barnkläder eller inte

Det är frågan det. Vi har ju provat lite NoaNoa barn och då gick det väl sådär. Vet inte riktgigt om det är för att klädena inte var omtyckta i vår butik för att de var för dyra eller för att dom helt enkelt inte tycker om dom.
Personligen tycker jag det är tråkigt att lämna mina barn på dagis med samma kläder som alla andra. Jag tycker det är kul med kläder och jag vill att mina barn skall vara hela och rena. Sen håller jag med om att vissa saker är onödigt och att dom växer fort och så.. men det r ju just de. De växer så fort det är ju kul att dom är fina under tiden.

Vi har tagit in European Culture i affären till dam. Vad tycker ni om deras barnkläder. Kanske är svårt att säga utan prisindikation men vad tycker ni om ni bara går på smaken.













Själv ÄSLKAR jag dom!

november 08, 2012

Nytt badrum/sparum

Sitter och planerar inför vårt projekt renovera badrum. Vet egentligen vad vi vill ha men letade lite inspiration på nätet när jag hittade dessa fina bilder.Bilderna kommer från Sköna hem. Vackra va?



Det ser ut att vara över hundra år gammalt. På ett bra sätt! Ingen detalj har förbisetts när Fredrik och Marie med hårt arbete och utsökt känsla skapat sitt drömbadrum i vitt och vacker spröjs.
Blandare i oxiderad mässing komplett med handdusch, metallslang och teleklyka, allt från Westerbergs. På badkarskanten handduk från Mary’s house och tvål med linnetyg från Côte Bastide från Atmosphere.
Bakom fönsterväggen finns den kaklade duschhörnan. Takduschen är köpt via designkranenshop.nl. Även krokarna är holländska, köpta på en semesterresa.
Förvaring extra-ordinaire! Köpmansdisken är köpt på Blocket för 1 300 kr. Den var i stort behov av renovering, men Marie och Fredrik förstod att den skulle göra sig bra i badrummet, så det var värt allt slit. Ovanför byggde Fredrik hyllplan och skåpdörrar av gamla fyndade fönster. Handduksställning från franska Côte table, köpt hos Mary’s house.
Bakom fönsterväggen finns den kaklade duschhörnan. Takduschen är köpt via designkranenshop.nl. Även krokarna är holländska, köpta på en semesterresa.

november 07, 2012

Kladdkakans dag

Vad tycker ni om det här med att ha dagar för allt? Kladdkakans dag, alla krossade hjärtans dag osv. Jag personligen tycker det är ganska mysigt.

Idag har vi i vilket fall kladdkakans dag och det skall vi naturligtvis fira med världens godaste kladdkaka. Den här har vi bakat idag. Supergod.

Lailas sega kladdkaka

Ingredienser
50gsmör2stägg2dlströsocker1dlfarinsocker0.5dlmatolja2.5dlvetemjöl4mskmörk kakao2tskbakpulver1tskvaniljsocker1nypasalt50gmörk kvalitetschoklad 70%


 

 

november 06, 2012

Passande idag.. och många andra dagar

I sverige regnar det.. jämt.. Då gäller det att vara snygg. Det blir roligare så.

Regnkappor från Garda of Sweden.







Snygga från Tatoosh



Från Däv
 
Från Mellow Yellow
 
 Ilse Jacobsen ( Mina favvosar)

 Paraply från Lisbeth Dahl



november 04, 2012

Halloween

Då var det över för denna gång. Brukar ni fira detta eller hur gör ni ?Vi var på party och barnen älskar det. Själv tycker jag det är sådär. Klär ut mig men som sagt.. Jag tycker det är sådär.
Vi var hos en av mina tjejkompisar som tycker det är vrål kul. Hon hade pyntat och bakat läskiga saker. Herregud vad glad ban blir när man kommer till ngn som verkligen ansträngt sig trots att jag vet att hon har fullt upp just nu med både plugg och jobb. Fantastiskt!

Ha en fortsatt trevlig helg därute!


november 01, 2012

Ni glömmer väl inte Cheryl Lindblad

Ni har väl inte missat att Cheryl Lindblad kommer till oss 1-2 december och demostrerar sina bakformar Nordic Bake Ware. Underbara formar för er som inte sett dom!
Ni kan gå in här och kika mer på dom http://www.blommigtochprickigt.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=steg_tva&artgrp=216

Gå även in och läs om Cheryl. Vilken kvinna! Herregud vad hon bakat och skapat och donat. Även skrivit massa böcker.

Jag kan inte säga annat än formarna fungerar väldigt bra. Tro mig, jag kankanpp baka kanelisar..