januari 26, 2011

Nya smycken från VÅGA

Glömde jag ju... Det är på väg in snygga smycken från VÅGA.  Bla ett superfint halsband som är en perfekt present till alla hjärtans dag som dessutom ger en del till välgörenhet! Lägger ut en bild så snart de kommit in.

Här har ni andra smakprov under tiden!



//

Alexandra

Maria Montazamis väskor

Vi är såå glada att vi har köpt in dessa väskor och att dom snart finns på plats i butiken. Dom är sanslöst snygga och montern på Formex var vrålsnygg!

Här ser ni väskorna. Jag har själv redan köpt en stor svart och en beige väska :-)





Här ser ni monten. Den var fullsatt hela tiden! Om ni känner er sugna på kuddarna i soffan så finns dom att köåpa hos oss!






// Alexandra

januari 24, 2011

Hemma igen

Efter några hektiska dagar i Stockholm och Paris. Jag skulle önska jag hade mer bilder från Paris men dom är så stränga och springer efter och ber en radera bilderna. Såå tråkigt! Mässan i Paris är helt fantstisk om man som jag gillar mode och inredning. Alla är där. I vissa hallar vågar man knappt gå in i montrarna och det står vakter på utsidan!

Hur som helst kan man konstatera att det är mycket trä i gen ( vilket var väntat) sopad yta på köksbod och möbler. Inte så mycket vitt dock som jag trodde utan de mesta var sopad trä.

Jag har köpt några underbara gardiner i vilket fall som helst.

Underbara eller hur!




Snygga Kamelos monter i Stockholm



Världens snyggaste väskor från Maria Montazami finns nu hos oss!
Bilden är dålig men väskorna är underbara




Jag har mer bilder som kommer ut i morgon. Snygga bord, underbara stolsdynor och lite mer smått och gott.

//

Alexandra






januari 19, 2011

Vi åker på mässa

Såå roligt! Idag åker vi upp till Stockholm för att besöka Formex i morgon. Hoppas vi hittar några nya roliga saker som kan passa i vår butik... Letar egentligen efter lite mer kul saker att ge bort i present.

På fredag går flyget mot Paris och Maison & Objet. Denna mässsa är såå rolig och såå stor så man känner sig lite stressad hela tiden för att man skall hinna besöka alla man vill. Vi skall ju vara där en dag extra denna gång för det behövs men ändå..

Julen skall köpas in nu med. Konstigt men så är det? Undra var julens färg 2011 är?  Skall bli kul att se.

Jag hoppas att kunna blogga lite undertiden vi är i Paris bara min Iphone är med mig.. Just nu är den inte det.. Jag hoppas att kunna visa lite inspirerandebilder och roliga saker under resan!

Ha det bäst

Alexandra

januari 13, 2011

Härliga vårkläder

från Noa Noa har vi fått upp idag. Underbara färger. Man blir så glad fast det kan kännas lite mörkt och tråkigt ute. Egentligen är det konstigt hur mycket lite färg kan piffa upp. Jag läste Tricia Guilds senaste inredningsbok. Herregud säger jag bara. Underbara bilder. Vilka hus! Såå vackra färger!

Jag är egentligen inte en jättefan av fondväggar och mycket mönster men när man gör det på rätt sätt så är det helt underbart! Jag tycker inte heller att man skall fega ur. Man kan välja en vacker färg men ta det i hela rummet inte bara som fondvägg.

Lite bilder från underbara Tricia Guild






Underbart hur mycket blommor kan göra för hemmet också. Det skall bli såå roligt att se min trädgård i år. Förra året fick jag ett sånt där jätteryck så jag fixa rosenrabatter överallt.  Vi har byggt en sparum där jag bara har lavendel, rosor och en massa andra örter. Luktar underbart och det ser underbart ut i alla dessa färger!

Jag längtar till våren!

//

Alexandra

januari 06, 2011

Till alla er som väntat

Äntligen är kattskyltarna och hundskyltarna på väg in igen. Vi räknar att ha dom hos oss under nästa vecka!

Tack alla ni som snällt väntat!



Alexandra

januari 05, 2011

Städning & röj

Vi städar och röjer inför alla stora vårleveranser som inväntas under januari  februari. Just nu är det ganska lungt i butiken så vi får passa på! Dessutom är det kanon för mig att röra sig lite extra efter alla helgerna med gott vin och annat :-)

Jag hoppas vi snart får in dessa hur söta som helst förkläder och städhandskar. Används också av Charlotte i Sex and the city..

Visst är dom underbara! Man blir ju bara sååå glad av att städa, laga mat och diska.  Allt blir ju lite lättare när man är omringad av fina saker!








//

Alexandra

januari 02, 2011

Vårinspiration..

Hur lätt är inte det att få när det är så här underbara dagar. Jag kan i o för sig tänka mig ett tag till med vinter nu när det är så fint ute. Jag satt och tittade i Au Maisons vårkatalog inför mässan nu i Januari.

Hur underbara är inte dessa bilder då? Snacka om mysiga picknic och strandset :-)




//

Alexandra